Renovatie

Renovatie van daken

Heeft uw dakbedekking zijn beste tijd gehad? Laat dan uw platte of hellende dak renoveren door de dakbedekking te vervangen. Mankementen aan de dakbedekking kunnen onopgemerkt de dakconstructie aantasten of een daklekkage veroorzaken, In beide gevallen lopende kosten hoog op. Met een renovatie wordt uw dak weer in uiterst goede conditie gebracht.

Als uw dakbedekking aan vervanging toe is, komen onze experts graag bij u langs om het dak te bekijken en te inspecteren. Vervolgens kunnen we u precies vertellen welke renovatiewerkzaamheden noodzakelijk zijn om het dak weer betrouwbaar te maken

RiMa Dakwerken staat voor kwaliteit

Kwaliteit betekent meer voor ons dan alleen het dak.

De beste kwaliteit

RiMa Dakwerken staat voor kwaliteit. Wij gebruiken de beste kwaliteit aan materialen. Wij hebben ons op meerdere vlakken ontwikkeld als dé specialist in dakwerken.

Persoonlijke service

Als opdrachtgever is het onzettend belangrijk om te weten dat je op je dakaannemer kunt bouwen. Wij staan dicht bij u om uw wensen en uitdagingen te begrijpen.

Certificaten & Diploma's

WIj zijn in het bezit van de vereiste certificaten en diploma's. U bent bij ons dan ook verzekerd van veilig, verantwoord en goed uitgevoerde werkzaamheden.

Is uw dak toe aan renovatie?