Onderhoud

Onderhoud aan daken

Uiteraard staan wij niet alleen voor nieuwbouw, dakrenovatie of lekkage voor u klaar, maar ook voor het uitvoeren van dakonderhoud. Door resultaatgericht, professioneel en planmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw dak kunt u vervelende verrassingen, met name op financieel gebied, in de toekomst voorkomen.

Daarnaast zorgt u er uiteraard direct ook voor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd en hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van uw dak. Wanneer het gaat om professioneel dakonderhoud kan RiMa Dakwerken u een zeer complete dienstverlening bieden.

RiMa Dakwerken staat voor kwaliteit

Kwaliteit betekent meer voor ons dan alleen het dak.

De beste kwaliteit

RiMa Dakwerken staat voor kwaliteit. Wij gebruiken de beste kwaliteit aan materialen. Wij hebben ons op meerdere vlakken ontwikkeld als dé specialist in dakwerken.

Persoonlijke service

Als opdrachtgever is het onzettend belangrijk om te weten dat je op je dakaannemer kunt bouwen. Wij staan dicht bij u om uw wensen en uitdagingen te begrijpen.

Certificaten & Diploma's

WIj zijn in het bezit van de vereiste certificaten en diploma's. U bent bij ons dan ook verzekerd van veilig, verantwoord en goed uitgevoerde werkzaamheden.

Onderhoud aan uw dak laten uitvoeren?